Bibbrr hondentrui Olive


De Bibbrr is een hondentrui, die tijdens koude periodes net dat extra laagje geeft aan jouw hond.
Bezig met laden...
Bibbrr Olive M
Bibbrr Olive M
€ 49,95 *
Prijs per stuk
Bibbrr Olive L
Bibbrr Olive L
€ 49,95 *
Prijs per stuk
Bibbrr Olive XL
Bibbrr Olive XL
€ 49,95 *
Prijs per stuk
Bibbrr Olive XXL
Bibbrr Olive XXL
€ 49,95 *
Prijs per stuk

Waarom?
Sommige honden hebben een vacht, die minder geschikt is tegen koude weersomstandigheden. Kortharige honden óf honden zonder ondervacht, bijvoorbeeld. Hoe dunner de vacht van jouw hond, hoe sneller hij buiten bij lage temperaturen zal afkoelen. Ook honden met een kale buik zijn kouwelijker aangelegd. Als jouw hond het koud heeft, zou je dit kunnen herkennen aan rillen, moeizamer ademhalen of een zwakkere hartslag. Je merkt het mogelijk ook aan zijn gedrag: de hond keert zich meer in zichzelf. Houd je hond dus goed in de gaten als je met hem de kou in gaat en kijk hoe hij zich voelt…

Voor wie?
De Bibbrr is ontworpen voor grote, kortharige honden die behoefte hebben aan wat extra bescherming in de winter. Ook honden die ziek zijn of oudere honden zijn kwetsbaarder bij koud weer, omdat ze hun lichaamstemperatuur vaak minder goed kunnen reguleren. Die kunnen wat extra warmte dus goed gebruiken. Onze hondentrui is er in de maten M tot en met XXL. 

Wanneer?
Net als elk mens, is ook elke hond anders. Maar daalt de temperatuur buiten onder de 5°C, dan kan jouw hond mogelijk al behoefte hebben aan een trui. Bij vorst of sneeuw is het voor veel kortharigen met hondentrui veel behaaglijker; sneeuw op de vacht kan voor de hond bovendien onprettig zijn en zorgen voor een snellere afkoeling. Ook heftige wind kan het buiten veel kouder aan laten voelen, dus ook in dat geval kan de Bibbrr worden ingezet om het comfort van de hond te verhogen.

NB: De Bibbrr is niet waterdicht en daardoor dus niet geschikt voor wandelingen in de regen!


Onderhoud?
Als het nodig is, kan de Bibbrr gewassen worden op 30°C en hangend of op de verwarming worden gedroogd (liever niet in de zon, om verbleken tegen te gaan). In het waslabel lees je alle onderhoudsinstructies. De hondentrui bestaat uit een dubbele laag, elastische tricot, waar haren in kunnen blijven hangen. Maak gebruik van een kledingrol (ook wel pluizenroller), om deze regelmatig te verwijderen.


Hulp nodig?

Wie zijn bereikbaar op: 06-51838152