Propolia - Propolis Huid- en Voetkussenbalsem voor honden 60 ml
Propolia - Propolis Huid- en Voetkussenbalsem voor honden 60 ml

Dankzij de genezende eigenschappen van honing en propolis is deze 100% natuurlijke balsem de ideale verzorging voor wondjes.

€ 12,90 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Heeft jouw hond na een flinke wandeling of zwempartij zijn voetkussentjes gesneden of gekneusd? Dankzij de genezende eigenschappen van honing en propolis is deze 100% natuurlijke balsem de ideale verzorging voor dit soort wondjes. De kalmerende en herstellende balsem helpt de beschadigde huid snel te genezen. 

Propolis is een door honingbijen gemaakte substantie, die wordt gebruikt om het nest te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De wanden worden er mee bekleed en kieren gedicht. Het is dus een heel ander product dan honing. Bijen maken het met behulp van hars en andere sappen van planten en bomen. Het beschermt het nest ook tegen ziektebrengers van buitenaf. Vanwege de antibiotische en bacterie- en schimmeldodende werking staat propolis al sinds de Griekse oudheid bekend om zijn helende werking. 

Houd er rekening mee dat propolis vlekken kan veroorzaken in kleding. Probeer, voor zover mogelijk, te voorkomen dat je hond aan het product likt. Vermijd contact met de ogen, slijmvliezen en neusgaten. Gebruik de propolisproducten niet bij honden jonger dan twee maanden. Bewaar het product koel en buiten bereik van kinderen. 

Ook een 100% natuurlijk verzorgingsproduct kan in zeldzame gevallen een allergische reactie veroorzaken. Staak het gebruik in geval van ongewone of ongewenste reacties.
 

Op Marits.nl maken we gebruik van cookies. Dat doen we omdat we op basis van je bezoekerservaring onze website en dienstverlening continu willen verbeteren. Door onze website te bezoeken ga je hiermee akkoord.