Propolis Shampoo voor honden
Propolia - Propolis Shampoo voor honden 200ml

Propolis en honing zorgen in deze shampoo voor een beschermende en verzachtende werking, terwijl de Phytokeratin van tarwe-eiwitten een ontwarrende werking hebben.

€ 9,95 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Propolis en honing zorgen in deze shampoo voor een beschermende en verzachtende werking, terwijl de Phytokeratin van tarwe-eiwitten een ontwarrende werking hebben - ideaal voor alle hondenvachten, zelfs de grofste haartypes. Deze shampoo heeft een wasbasis gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en is speciaal ontworpen voor uw hond. De aangepaste pH en de afwezigheid van parfums maken dit een prettig verzorgingsproduct voor baas en hond. 

Propolis is een door honingbijen gemaakte substantie, die wordt gebruikt om het nest te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De wanden worden er mee bekleed en kieren gedicht. Het is dus een heel ander product dan honing. Bijen maken het met behulp van hars en andere sappen van planten en bomen. Het beschermt het nest ook tegen ziektebrengers van buitenaf. Vanwege de antibiotische en bacterie- en schimmeldodende werking staat propolis al sinds de Griekse oudheid bekend om zijn helende werking. 

Houd er rekening mee dat propolis vlekken kan veroorzaken in kleding. Probeer, voor zover mogelijk, te voorkomen dat je hond aan het product likt. Vermijd contact met de ogen, slijmvliezen en neusgaten. Gebruik de propolisproducten niet bij honden jonger dan twee maanden. Bewaar het product koel en buiten bereik van kinderen. 

Ook een 100% natuurlijk verzorgingsproduct kan in zeldzame gevallen een allergische reactie veroorzaken. Staak het gebruik in geval van ongewone of ongewenste reacties.
 

Op Marits.nl maken we gebruik van cookies. Dat doen we omdat we op basis van je bezoekerservaring onze website en dienstverlening continu willen verbeteren. Door onze website te bezoeken ga je hiermee akkoord.