Maatwerk in de huisstijl van je bedrijf

Werk je professioneel met honden? Voor trimsalons, hondenscholen, therapeuten, uitlaatservices, dierenklinieken en dergelijke kunnen wij een speciaal ontwerp Natjas hondenbadjas leveren dat is afgestemd op de huisstijl. Dit is al mogelijk bij een afname vanaf acht stuks. 

Samen kijken we naar wat je mooi vindt en wat past bij jouw bedrijf qua kleurstelling. Om het ontwerp compleet te maken kunnen we de badjas voorzien van je bedrijfsnaam of logo. De sluiting van deze hondenbadjassen wordt aangepast aan het universele gebruik. Je bepaalt zelf welke maten je nodig hebt. 

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte via het contactformulier van onze website of via Facebook.
 

Borduren van tekst en logo's / beeldmerken

Hieronder tref je wat voorbeelden aan van de borduring van een logo op de Natjas. Hier is gekozen voor plaatsing op de borst. De mogelijkheden zijn echter bijna eindeloos. Kleurstelling, plaats en afmeting kunnen we in overleg bepalen. 

Op Marits.nl maken we gebruik van cookies. Dat doen we omdat we op basis van je bezoekerservaring onze website en dienstverlening continu willen verbeteren. Door onze website te bezoeken ga je hiermee akkoord.