Hoe Natjas wordt gemaakt

Onze eerste hondenbadjas begon met een oude handdoek en een patroon. Al snel volgde meer zelfgemaakte badjassen op maat (75 stuks). Omdat er zo veel belangstelling was en onze wachtlijst steeds langer werd, kwam er een producent in beeld. Ondertussen was het ontwerp meerdere malen aangepast en de Natjas verder geperfectioneerd. Nu kopen we zelf al onze materialen nog in en bepalen de (kleuren)thema’s en aantallen.

Zodra er een hondenbadjas bij ons wordt besteld, gaan we hier zo snel mogelijk mee aan de slag (en maakt ons hart een klein sprongetje). We controleren alle maten en bekijken goed of deze kloppen. Zo niet, dan nemen we altijd even contact op met het baasje. Het komt dus wel eens voor, dat een maat M toch een maat L moet worden, of andersom... Dit is voor ons geen enkel probleem en uiteraard verrekenen we dan het verschil in prijs.


Vervolgens laten we de badjas -of eigenlijk het halffabricaat- borduren (indien gewenst, natuurlijk), we knippen zowel de sluiting als ruglengte op maat, spelden hem af, we naaien, locken, plaatsen alle (7) drukkers, strijken hem netjes, controleren alles nog een laatste keer (de maten + afwerking), pakken hem vervolgens keurig in en dan pas verzenden we de Natjas. Zomaar "even" in een doosje stoppen, is er bij ons dus echt niet bij!


 

  Marit de Haas     12-08-2021 14:38

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar op 06-51838152