Cadeaubon


Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor hond, of hondeneigenaar? Wil je een Natjas cadeau geven, of misschien een Bibbrr? Wij verzorgen persoonlijke cadeaubonnen, geheel op maat voor de ontvanger. 

Heb je interesse? Vul dan het bestelformulier onder aan deze pagina in.

Nog heel snel een cadeau nodig? Laat het ons weten en we leveren na betaling een digitale cadeaubon (*pdf) bij je aan zodat je niet met lege handen staat.

Als we de cadeaubon hebben samengesteld, ontvang je een mail (als je haast hebt, houd dan je emailadres goed in de gaten) met de factuur, een betalingslink voor de afhandeling en sturen we je na ontvangst van de betaling de cadeaubon toe. Het is eventueel ook mogelijk om de cadeaubon rechtstreeks, mooi verpakt, aan de ontvanger te laten verzenden. Dit kun je aangeven op het bestelformulier.

We stellen cadeaubonnen over het algemeen op voor het bedrag van het gewenste product + de verzendkosten van het cadeau naar de ontvanger. Zo krijgt de ontvanger echt alles cadeau. Twijfel je wat je het beste kan doen? Neem gerust even contact met ons op. We adviseren je graag. 

 Naar het bestelformulierHulp nodig?

Bel ons via +31651838152