Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor hond, of hondeneigenaar? Wil je een Natjas cadeau geven, of misschien een Bibbrr? Wij verzorgen persoonlijke cadeaubonnen, geheel op maat voor de ontvanger. 

Omdat we te maken hebben met maatproducten is de cadeaubon niet rechtstreeks in onze webshop te bestellen. Heb je interesse? Neem dan even contact met ons op zodat we samen met jou het perfecte geschenk kunnen realiseren. 

Er is veel mogelijk. Dus zoek je iets echt speciaals dan ben je bij ons aan het goede adres. Denk hierbij aan een cadeaubon in een passende vormgeving voor de gelegenheid, voorzien van persoonlijke details van de ontvanger. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de cadeaubon aan te vullen met kleine producten tot een cadeaupakketje. Uiteraard wordt alles stijlvol verpakt. 

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een pup? We kunnen de cadeaubon ook verwerken in een puppy pakketje. We adviseren wel om een hondenbadjas of trui pas te bestellen als de hond bijna uitgegroeid is. 

Nog heel snel een cadeau nodig? Laat het ons weten en we leveren na betaling een digitale cadeaubon (*pdf) bij je aan zodat je niet met lege handen staat.

Als we in overleg de cadeaubon hebben samengesteld, ontvang je een mail met de factuur, een betalingslink voor de afhandeling en sturen we je de cadeaubon toe. Het is eventueel ook mogelijk om de cadeaubon rechtstreeks, mooi verpakt, aan de ontvanger te verzenden. Geen producten

Op Marits.nl maken we gebruik van cookies. Dat doen we omdat we op basis van je bezoekerservaring onze website en dienstverlening continu willen verbeteren. Door onze website te bezoeken ga je hiermee akkoord.