Word jij ook vrolijk van uitbundige kleuren en patronen? Dan kunnen we je vast blij maken met de nieuwe Natjas City badjas voor jouw hond! Een helder rode badstof als basis, gecombineerd met fijne katoen, met daarin onder andere de kleuren: wit, zwart, oranje, roze en turquoise. De organische vormen, met vogels en bloemen maken dit ontwerp uniek. Behalve mooi (vinden wij), is deze Natjas bovendien erg praktisch in gebruik. Na bijvoorbeeld een stadswandeling in de regen, zorgt deze hondenbadjas ervoor, dat jouw interieur een hoop viezigheid –zoals vocht en zand- bespaart blijft.

LET OP: De Natjas wordt geproduceerd als halffabricaat en je bestelling wordt speciaal voor jouw hond op maat gemaakt. Tijdens het bestellen vragen we daarvoor naar drie maten van je hond. Het is belangrijk dat je je hond nauwkeurig opmeet volgens onze instructies. Meer informatie over het opmeten en kiezen van de juiste maat badjas voor je hond of honden vind je hier. Vind je het lastig om de juiste maat te kiezen, lijkt jouw hond net tussen twee maten in te vallen of, ben je er onzeker over je of je wel op de juiste manier meet, twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen je er graag mee. Contact opnemen kan via het contactformulier op onze website of via Facebook.
Bezig met laden...

Alle informatie over de Natjas vind je hier!


Op Marits.nl maken we gebruik van cookies. Dat doen we omdat we op basis van je bezoekerservaring onze website en dienstverlening continu willen verbeteren. Door onze website te bezoeken ga je hiermee akkoord.