Honddoek

De Honddoek is een kleine handdoek, waarmee je eenvoudig de snuit en poten van jouw hond schoon en droog maakt. Hij is gemaakt van badstof en bestaat uit minimaal 90% katoen, waardoor hij zeer geschikt is voor het opnemen van vocht en vuil. Deze zachte handdoek is bovendien zo ontworpen, dat je je handen in beide uiteinden kan steken (je hoeft hem dus niet vast te houden). Hierdoor kan je heel gemakkelijk én met veel gevoel, jouw hond ontdoen van bijvoorbeeld:

- Oogvuil (bij ogen)
- Zand, modder en water (bij poten)
- Pekel (bij voetzolen)

Door de speciale vorm, is de Honddoek ook geschikt om de onderzijde van de buik van jouw hond eenvoudig schoon te wrijven. Het is echter wel zo, dat bij langharige honden die erg nat zijn, de vochtopname -gezien het handzame formaat- enigszins beperkt is. Een combinatie met de Natjas hondenbadjas is in zo’n geval uiteraard ideaal! Voor onze best lopende Natjas kleuren, hebben we nu dan ook een bijpassende Honddoek in het assortiment, te weten:
Bezig met laden...
Honddoek Hunt
Honddoek Hunt
(0)
€ 19,95 *
Prijs per stuk
Honddoek Dutch
Honddoek Dutch
(1)
€ 19,95 *
Prijs per stuk
Bekijk
Honddoek Classic
Honddoek Classic
(1)
€ 19,95 *
Prijs per stuk
Honddoek Tartan
Honddoek Tartan
(0)
€ 19,95 *
Prijs per stuk
Honddoek Forrest
Honddoek Forrest
(1)
€ 19,95 *
Prijs per stuk


Het onderhoud van de Honddoek is eenvoudig. Drogen kan al hangend aan het daarvoor bedoelde ophanglusje óf liggend op de verwarming. Voor het behoud van de kleur, is het belangrijk om direct zonlicht te voorkomen én de eerste keer te wassen op 30ºC met azijn (gebruik hierbij geen wasmiddel of wasverzachter). Bij gebruik van de wasdroger: voorkeur heeft drogen op een lagere temperatuur en een kreukherstellend programma.
Ben je ook op zoek naar een makkelijke manier om je hond droger en/of schoner te krijgen? Ga dan samen met Natjas en de Honddoek de strijd aan!


Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar op 06-51838152