Typisch Nederlands: lekker uitwaaien aan het strand óf urenlang wandelen door duin en bos… Wel samen met je hond, natuurlijk! Als je dan een waterrat hebt -of typisch Hollands hondenweer treft- is de kans groot op een nat pak (of beter gezegd: natte vacht). De Natjas Dutch hondenbadjas maakt je maatje weer snel droog en schoon. De badjas is uitgevoerd in donkerblauwe badstof, jeansstof, een detail van een oude postzak en de Nederlandse vlag. Uiteraard ook ideaal om mee te nemen op vakantie, als je samen met je hond gaat hiken in bijvoorbeeld de Ardennen of de Alpen.

LET OP: De Natjas wordt geproduceerd als halffabricaat en je bestelling wordt speciaal voor jouw hond op maat gemaakt. Tijdens het bestellen vragen we daarvoor naar drie maten van je hond. Het is belangrijk dat je je hond nauwkeurig opmeet volgens onze instructies. Meer informatie over het opmeten en kiezen van de juiste maat badjas voor je hond of honden vind je hier. Vind je het lastig om de juiste maat te kiezen, lijkt jouw hond net tussen twee maten in te vallen of, ben je er onzeker over je of je wel op de juiste manier meet, twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen je er graag mee. Contact opnemen kan via het contactformulier op onze website of via Facebook.
Bezig met laden...

Alle informatie over de Natjas vind je hier!


Op Marits.nl maken we gebruik van cookies. Dat doen we omdat we op basis van je bezoekerservaring onze website en dienstverlening continu willen verbeteren. Door onze website te bezoeken ga je hiermee akkoord.