Klanten sturen ons regelmatig foto's van hun hond in de Natjas. Die krijgen hier een plekje in de gallery. Ben je ook geinteresseerd in een badjas voor je hond? Neem dan een kijkje in onze shop. Hier tref je hondenbadjassen aan in diverse maten en kleuren. De sluiting van de hondenbadjas wordt voor iedere hond op maat gemaakt. Daarnaast is het mogelijk om de naam van je hond op de badjas te laten borduren. 
Heb je een mooie foto van jouw hond in een van onze badjassen? We vinden het leuk als je die aan ons toestuurt! De mooiste foto's krijgen een plaats in deze gallery. Onze doelstelling is een goed passende hondenbadjas aan te bieden voor alle honden. Met de gallery willen we een beeld schetsen van de pasvorm en laten zien hoe de Natjas verschillend gebouwde honden goed past. 

Kun je niet slagen voor een goed passende hondenbadjas vanwege de bouw van jouw hond? Dan ben je bij Natjas aan het juiste adres! 

(c) Marits Natjas 2019

Op Marits.nl maken we gebruik van cookies. Dat doen we omdat we op basis van je bezoekerservaring onze website en dienstverlening continu willen verbeteren. Door onze website te bezoeken ga je hiermee akkoord.