Praktische informatie

Levertijd
Als het hondenweer is, wil je onze kleding vast zo snel mogelijk in huis hebben. De hondentrui verzenden we binnen 2 werkdagen. Voor de hondenbadjas hebben we wat langer de tijd nodig, omdat dit maatwerk betreft (en we onze kwaliteit willen blijven garanderen). De levertijd hiervan is ongeveer 1 week. Maar uiteraard doen we ons uiterste best, om ook jouw hond zo snel mogelijk van een Natjas of Bibbrr te voorzien!

Borduren
Jouw hondenbadjas of -trui wordt helemaal uniek, met de eigen naam van jouw hond. Dit is bij ons als extra optie mogelijk. De kosten hiervan bedragen  9,95. Afhankelijk van het product dat je kiest én de lengte van de hondennaam, bepalen wij de kleur van het borduurgaren en het lettertype. Mocht je echter zelf een voorkeur hebben, geef dit dan aan tijdens het bestelproces in het opmerkingenveld. Liever een logo? Ook dat kan!
Impregneren
Onze Bibbrr hondentrui is zeer geschikt tegen koude weersomstandigheden, maar hij is eventueel ook waterafstotend én winddicht te maken met Nikwax. Zo kan je met jouw hond dus niet alleen kou of zelfs vorst trotseren, maar ook (lichte) regen en (natte) sneeuw! Wil jij dit ook graag voor jouw hond? Lees er hier dan alles over! Het was- en impregneermiddel kan je overigens gewoon bij ons (mee) bestellen vanaf € 7,50 per set.

Verzenden
Voor het verzenden van onze pakketjes, maken we uitsluitend gebruik van PostNL. Dankzij een Track en Trace-code, weet je dan altijd waar jouw hondenkleding uithangt. Wij berekenen hiervoor € 6,95 aan verzendkosten (binnen Nederland). Ophalen in Bergen op Zoom mag ook en dat is gratis (gebruik kortingscode PU4611DJ44BOZ). Wil je iets retourneren? Dit maken we zelden mee, maar neem hiervoor even contact met ons op.

Garantie / Service
We besteden veel aandacht en liefde aan het ontwerp, de kwaliteit en de realisatie van onze producten. Ons doel is, kleding zo goed mogelijk te laten passen bij elke hond. Klachten hebben we gelukkig nog niet gehad (zie recensies). Daar zijn we niet alleen erg trots op, maar dit willen we natuurlijk ook zo houden! Mocht jij nou ergens niet tevreden over zijn, dan horen we dit graag; samen komen we beslist tot een goede oplossing…

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar op 06-51838152