DE ULTIEME BADJAS VOOR DE HOND: NATJAS!
Deze hondenbadjas is verkrijgbaar in diverse opvallende ontwerpen en van een uitzonderlijk goede kwaliteit. De badjas is onmisbaar bij honden die veel en graag zwemmen en een modderpoel niet schuwen. Hij houdt auto en huis schoon. Daarnaast houdt het je hond warm nadat deze is ingezet voor training of werk. Ook na een trim- of wasbeurt zul je veel plezier hebben van je hondenbadjas. De vacht droog sneller en mooi glad op. 

LET OP: De Natjas wordt geproduceerd als halffabricaat en je bestelling wordt speciaal voor jouw hond op maat gemaakt. Tijdens het bestellen vragen we daarvoor naar drie maten van je hond. Het is belangrijk dat je je hond nauwkeurig opmeet volgens onze instructies. Meer informatie over het opmeten en kiezen van de juiste maat badjas voor je hond of honden vind je hier. Vind je het lastig om de juiste maat te kiezen, lijkt jouw hond net tussen twee maten in te vallen of, ben je er onzeker over je of je wel op de juiste manier meet, twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen. We helpen je er graag mee. Contact opnemen kan via het contactformulier op onze website of via Facebook.

Marits staat voor stoere en functionele ontwerpen voor ieder type hond, en is bijvoorbeeld uitermate populair bij bezitters van actieve (jacht)hondenrassen vanwege die functionaliteit. Ook jouw viervoeter verdient een badjas van Marits! 

HET ONTWERP
De badjas is gemaakt van badstof met minstens 90% katoen, dit zorgt er niet alleen voor dat hij ontzettend veel vocht op kan nemen, maar ook dat hij ademt omdat het een natuurlijk materiaal is (dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld wellness badstof welke bestaat uit 100% polyester, waardoor honden het snel veel te warm kunnen krijgen). Verder vinden we de kwaliteit van onze badjas uitermate belangrijk: we kiezen voor hoogwaardige stoffen en onderdelen (zoals elastiek en drukkers), productie in Nederland, een beperkte voorraad (dus géén dertien in een dozijn) en we streven naar een high end product. Maar absoluut op nummer één staat wat ons betreft het ontwerp van de Natjas: een goede pasvorm, slim ontwerp, op maat gemaakte en verstelbare sluiting én de col die op verschillende manieren gedragen kan worden.


GEBRUIK HONDENBADJAS
Als de hond nog nooit een hondenbadjas aan heeft gehad, moet hij waarschijnlijk eerst even wennen. Houd hier dus rekening mee! Zorg ook altijd voor toezicht op je hond als deze de badjas aan heeft. Trek de badjas uit als de hond (zo goed als) droog is en de badjas nat. Wanneer dit moment precies is, is sterk afhankelijk van de vacht van je hond (en de omgevingstemperatuur). Bij een korthaar kan dit binnen een kwartier zijn, bij een langhaar gaat hier mogelijk wel meer dan een uur overheen. Laat de hondenbadjas na gebruik bovendien niet slingeren in de buurt van de hond (om te voorkomen dat hij bijvoorbeeld als kauwspeeltje wordt gebruikt)…

SLUITING HONDENBADJAS
Zoals jullie vast al weten, wordt de sluiting van elke Natjas op maat gemaakt. Als alle drukkers op elkaar zitten -dit zijn er in totaal meestal 6, maar soms 4 bij de eerste modellen óf bij de allerkleinste maten- zou hij precies moeten passen (dit is dus de middelste stand van de 5 standen). Door dit drukker systeem kan je de hondenbadjas eenvoudig kleiner óf groter stellen; dit is handig als de hond bijvoorbeeld iets dikker of dunner wordt óf je de badjas voor een andere hond wilt gebruiken...

MOGELIJKHEDEN CAPUCHON


ONDERHOUD NATJAS
Is de hondenbadjas alleen nat, dan is goed op laten drogen voldoende. Dit kan met de ophanglus, maar nog beter is, om hem even mooi uit te hangen (in de buitenlucht of op de verwarming). Eventueel even uitkloppen voordat je hem weer opbergt. Vouw hem nooit nat op, om verstikking van de badstof te voorkomen. Pas ook op voor direct zonlicht, dit om verkleuring te voorkomen. Als de badjas echt vies is geworden, kan hij in de wasmachine en vervolgens (eventueel) in de wasdroger. Voor het behoud van vorm en kleur, is het van belang om deze de eerste keer te wassen op 30°C met een scheut azijn (± 100 ml, gebruik hierbij géén wasmiddel of wasverzachter). Zet de wasdroger niet te heet en gebruik een kreukherstellend programma.

p.s. Ons advies is om sowieso nooit wasverzachter te gebruiken, aangezien dit de huid van de hond kan irriteren!

BORDUREN -  HONDENBADJAS MET NAAM
Marits Natjas wordt natuurlijk helemaal uniek, met de naam van je eigen hond erop. De kleur van het garen en het lettertype is afhankelijk van de hondenbadjas die je kiest. Om de naam van je hond zo mooi mogelijk op de badstof te krijgen, wordt gebruik gemaakt van een soort plasticfolie. Deze is soms nog zichtbaar na het borduren, maar lost volledig op na de eerste wasbeurt. De levertijd wordt door het borduren wel iets langer…

LEVERTIJD
Wij willen heel graag –net als jijzelf waarschijnlijk– dat je zo snel mogelijk in het bezit bent van een Natjas voor jouw hond. Liever vandaag nog dan morgen! En natuurlijk helemaal als het van dat typische, Nederlandse hondenweer is… Echter, om de kwaliteit van de Natjas te kunnen garanderen én om de badjas voor jouw hond precies op maat te maken, hebben we minstens 1 óf 2 dagen nodig. Wil je jouw hondenbadjas ook nog laten voorzien van de naam van je hond, houd dan rekening met een week levertijd, voordat je de hondenbadjas in huis hebt. Uiteraard doen we er alles aan, om de levertijd zo kort mogelijk te houden! Wij maken voor het verzenden van onze pakketjes uitsluitend gebruik van PostNL, zodat je altijd weet (dankzij Track&Trace) waar jouw badjas uithangt…

SERVICE EN GARANTIE
Tot nu toe, hebben we alleen maar baasjes gehad die zeer tevreden zijn over de Natjas. Klachten hebben we gelukkig nog niet gehad. Daar zijn we best een beetje trots op en dit willen we natuurlijk graag zo houden! We besteden dan ook veel aandacht aan het ontwerp, de kwaliteit en de realisatie van de badjas. En we garanderen dat elke hondenbadjas goed past. Heb jij al een Natjas voor jouw hond? Dan wensen we je veel gemak en plezier ermee! Heb je een vraag of een klacht? Laat het ons alsjeblieft weten (via ons telefoonnummer of contactformulier). Ben jij ook tevreden? Vertel het anderen of laat een recensie achter op Facebook. Alvast bedankt!

TENSLOTTE...
We hebben veel aandacht besteed aan het ontwerp, de kwaliteit en het maken van Natjas. Onze drijfveer is natuurlijk de liefde voor dieren en honden in het bijzonder. We willen namelijk echt alleen het allerbeste voor ze!
 
Heb jij al een Natjas voor jouw hond? Dan wensen we je er veel gemak en plezier mee! Heb je een vraag of een klacht? Laat het ons alsjeblieft weten. Ben je tevreden? Vertel het anderen of laat een recensie achter op Facebook.

“DOGS ASK FOR SO LITTLE, BUT DESERVE SO MUCH…”

(c) Marits Natjas 2019


Op Marits.nl maken we gebruik van cookies. Dat doen we omdat we op basis van je bezoekerservaring onze website en dienstverlening continu willen verbeteren. Door onze website te bezoeken ga je hiermee akkoord.