Over Marits

In 2015 kreeg ik mijn eerste hond en binnen een jaar maakte ik voor haar mijn eerste hondenbadjas. Deze gebruikte ik voornamelijk om haar warm te houden na de jachttraining tijdens hartje winter. Andere baasjes die mijn hond in badjas zagen, waren geïnteresseerd en zo kreeg ik mijn eerste bestellingen. Elke badjas was maatwerk en alle kleuren waren mogelijk. De positieve reacties waren overweldigend: perfecte pasvorm, mooie materialen, snel een droge vacht, schoner huis en een blije hond.

Maar mijn wachtlijst werd steeds langer en na ruim 75 badjassen zelf te hebben genaaid, vond ik het stiekem wel mooi geweest. En precies op dat moment, kwam Jolanda Karis op mijn pad (voor haar Flatcoated Retriever maakte ik één van mijn laatste zelfgemaakte badjassen). Zij geloofde heilig in Natjas en vond dat mijn badjas beslist in productie moest gaan, zodat veel meer baasjes én honden er gebruik van konden maken. En zo geschiedde! Jo was in de jaren die volgde niet alleen mijn lieve collega, maar werd ook mijn vriendin en beste maatje. Samen maakten we Marits tot een groot succes, met veel (honden) passie en nog meer plezier. Helaas is Jolanda op 5 mei 2021 onverwachts overleden. Ze werd maar 51 jaar. Wat een enorme leegte laat ze achter... Maar wat ben ik dankbaar, dat ik haar zo goed heb mogen leren kennen en wat heeft ze ontzettend veel voor mij (en Marits) betekend.

Mijn leven heeft altijd in het teken gestaan van dieren (ik ben gek op honden, paarden en katten) én van creativiteit. Ik deed een MBO-opleiding Mode en Kleding, haalde mijn propedeuse Tehatex (docentenopleiding tekenen, handvaardigheid en textiel) en volgde daarna een HBO-opleiding voor industriële vormgeving aan de Design Academy Eindhoven. Ontwerpen is mijn lust en mijn leven! Hoe mooi is het, dat ik dit nu kan toepassen voor het realiseren van praktische en stoere kleding voor honden.

Bij Marits staat kwaliteit, functionaliteit en een goede pasvorm bovenaan. Wij willen niet alleen elk baasje helpen met zijn (natte, vieze óf koude) viervoeter, maar zorgen er bovendien voor dat iedereen 100% tevreden is met zijn aankoop (zie aanbevelingen en recensies)We adviseren je graag over de juiste maat, helpen je (eventueel) met bestellen en bieden de juiste service die hoort bij een kwaliteitsproduct! Geef jouw hond ook de nodige aandacht, liefde en -als nodig- onze heerlijke hondenbadjas of -trui…

Hartelijke groeten, Marit de Haas
 

Marits Natjas team

 

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar op 06-51838152