Over Marits

Wat leuk dat je hier even kennis met ons komt maken. Wij zijn Jolanda Karis en Marit de Haas en honden zijn onze passie. Samen zorgen we met veel plezier al jaren voor stoere en praktische hondenkleding (waaronder de Natjas). Kwaliteit, een goede pasvorm en de functionaliteit van het product vinden wij enorm belangrijk. Daarnaast willen we dat echt iedere klant 100% tevreden is. Dat betekent dat we je begeleiden in het bestelproces, adviseren waar gewenst en ook na de aankoop alle service bieden die hoort bij een kwaliteitsproduct als de Natjas (zie aanbevelingen en recensies).

We ontwerpen zélf al onze producten; het begint met patroontekenen, bepalen van de (honden)maten, stoffen kiezen, prototypes maken en tenslotte materialen inkopen… Pas als alles perfect is, dragen we dit over aan onze productiepartner. Jolanda zorgt voor de website, Marit maakt de badjassen verder op maat. En Caroline Bulman neemt steeds de borduringen voor haar rekening.

Als je geïnteresseerd bent in een maatwerk hondenbadjas of in één van onze andere artikelen, neem dan gerust een kijkje op deze website. We verkopen online (én wereldwijd), maar nemen ook regelmatig deel aan evenementen in Nederland en België. Je kan telefonisch contact opnemen, je vragen stellen via onze contactpagina óf ons bezoeken in Bergen op Zoom (na afspraak)…

Met liefde en aandacht gemaakt, voor onze trouwe viervoeters!

Hartelijke groeten, Jolanda en Marit

Marits Natjas team

 

Hulp nodig?

Wie zijn bereikbaar op: 06-51838152