Natjas Nature XS

Natjas Nature XS Natjas Nature XS Natjas Nature XS Natjas Nature XS
Natjas Nature XS Natjas Nature XS Natjas Nature XS Natjas Nature XS
Natjas Nature XS
0 Review | Review toevoegen
LET OP: De Natjas wordt speciaal voor jouw hond op maat gemaakt. Het is belangrijk dat je je hond nauwkeurig opmeet volgens onze instructies.
€ 64,95 *
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
De Nature heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling en is volgens ons wel echt een voorjaarskleurtje, ook al is hij natuurlijk in alle seizoenen uiterst functioneel. Deze Natjas is gemaakt van taupekleurige badstof, afgezet met een sereen ogende print in zwart, wit en taupe. 

De Natjas hondenbadjas is gemaakt van badstof met minstens 90% katoen, dit zorgt er niet alleen voor dat hij ontzettend veel vocht op kan nemen, maar ook dat hij ademt omdat het een natuurlijk materiaal is (dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld wellness badstof welke bestaat uit 100% polyester, waardoor honden het snel veel te warm kunnen krijgen). Verder vinden we de kwaliteit van onze badjas uitermate belangrijk: we kiezen voor hoogwaardige stoffen en onderdelen (zoals elastiek en drukkers), productie in Nederland, een beperkte voorraad (dus géén dertien in een dozijn) en we streven naar een high end product. Maar absoluut op nummer één staat wat ons betreft het ontwerp van de Natjas: een goede pasvorm, slim ontwerp, op maat gemaakte en verstelbare sluiting én de col die op verschillende manieren gedragen kan worden.

Als de badjas echt vies is geworden, kan hij in de wasmachine en vervolgens (eventueel) in de wasdroger. Voor het behoud van vorm en kleur, is het van belang om deze de eerste keer te wassen op 30°C met een scheut azijn (± 100 ml, gebruik hierbij géén wasmiddel of wasverzachter). Zet de wasdroger niet te heet en gebruik een kreukherstellend programma.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Hulp nodig?

Wij zijn bereikbaar op 06-51838152